Hirdetés 

Tóth Gabit vallási és politikai nézetei miatt sok kritika érte, mégis sikereket ért el karrierje során. Szombaton meg is jutalmazták erőfeszítéseiért, amikor a Petőfi Zenei Díjátadón az év női előadója lett.

A TikTok csatornájára feltöltött videójában köszönetet mondott a rajongóinak, egyben üzent a fanyalgóknak is. Az énekesnőnek nem kenyere a dicsekvés, de azért elmondta mennyi kitüntetést kapott innen-onnan…

“Tegnap átvettem a Petőfi Zenei Díjátadón az év női hangja kategóriában az elismerést, én győzhettem, ez nagyon jól esett nekem, nagyon köszönöm. Hiszen a közönség szeretetét élvezhetem, a koncerteken találkozunk. Ott megvan egyből a reakció és a visszaigazolás, a szakmai elismerés viszont mindig egy plusz, hogy jó úton vagyunk és menjünk előre, jók ezek a zenei vonalak. Úgyhogy nagyon hálás vagyok, köszönöm”

– mondta az énekesnő, majd kitért a fanyaglgókra is, akik úgy fogalmaztak, „megnyerte az állami tévé díját“, éppen ezért – ámbár nem kenyere a dicsekvés – sorra mutatta be, hogy miket nyert meg az elmúlt években.

“Voltam és vagyok húsz éve, nem csak állami tévés díjaim vannak. 2004 óta rengeteg szakmai elismerést és közönség díjat vehettem át.” 

Tóth Gabi ma is rengeteg fiatalnak adott tanácsot az egyik iskolában

kiemelt kép: Mandiner

Tóth Gabi megmutatta új álomotthonát! – videó

 

/p>