Hirdetés 

Ahogy a technológia fejlődik, a telefonok nem csak kommunikációs eszközök, hanem életünk szerves részévé válnak. Ezek a kis eszközök hatalmas mennyiségű információt és értékes emlékeket hordoznak magukban, azonban nagyon sérülékenyek: elég egyszer leejteni, és már össze is törtük.

Kiemelkedő fontosságú, hogy megvédjük őket a mindennapi kockázatoktól, a telefontokokkal pedig nagymértékben csökkenthetjük a törés kockázatát.

A tok a kijelzőt is védi!

telefontok a mobilok kijelzőjét is védi, még akkor is, ha nem az összecsukható fajtákból választunk. A szélük ugyanis rendszerint túllóg magának a telefonnak a síkján, így, ha kijelzővel lefelé landol is, nem kimondottan a kijelzőt találja telibe az ütés.

Gyakori probléma az is, hogy a telefonnak letörik a sarka, bereped a hátulja stb. A tokok ezektől a sérülésektől kiválóan megvédik a készülékeket, így sokáig őrizheted meg a gyári állapotukat, nem mellesleg pedig esztétikusabbak is maradnak. Ha később esetleg eladnád a telódat, mielőtt újat veszel, nagyon nem lesz mindegy, hogy mennyire karcos!

Miért is kell annyira félteni a telefont?

A mai telefonokon nincsenek gombok: a kijelző jelenti a nyomógombokat is. Ezek után nem annyira nehéz átlátni, hogy miért is gond, ha betörik a kijelző. Még ha a kép meg is marad, sokszor gyakorlatilag használhatatlanná válik a készülék. A telefon tok azonban nagyon sok olyan helyzetet kiküszöböl, amikor ez megtörténhetne, hiszen egy esetleges elejtés során védi a telefont.

Stílusosabb is lehet a mobilod!

A telefontokok mindemellett lehetővé teszik, hogy a mobilod egyedi is legyen. Képzeld el, hogy telefonod egy igazi divatkiegészítővé válik! A piacon hatalmas választék áll rendelkezésedre, így könnyedén találhatsz tokot, amely illeszkedik stílusodhoz és személyiségedhez. Legyen az minimalistán letisztult, merész mintás – a lehetőségek szinte végtelenek!

Lehet szilikon tokod, de lefelé vagy oldalra nyíló flip tokod is, amibe akár a kártyáidat is teheted, hogy azok mindig kéznél legyenek. Mindenkinek más megoldás áll kézre, éppen ezért van ennyi lehetőség a piacon. Csak meg kell találnod a neked valót!

bluedigital.hu

kiemelt kép: bluedigital.hu

Lemond és távozik a kormányból Varga Judit


/p>