Hirdetés 

Peter Srámek és Zámbó Jimmy életében egyre több a közös szál. A fiatal énekes ezúttal a Király egykori menyasszonyával, nagy szerelmével forgatott egy klipet, az élményeiről pedig a Borsnak mesélt.

Több, mint másfél évtized után állt a nyilvánosság elé Háfra Mari, Zámbó Jimmy egykori szerelme. Egy különleges projektben való részvételre hívták meg, ugyanis Peter Srámek klipet forgatott az „Azt hittem, túl vagyok rajtad” című dalhoz, amelyben a díva saját magát alakítja.

Peter Srámek: „Újra divat lett Jimmyt énekelni, de a Király hangja én vagyok” – videó

Srámek nagy megtiszteltetésként élte meg a közös munkát, amelyről örömmel beszélt is a lapnak.

„Ez a dal Háfra Mari és Zámbó Jimmy szerelméről szól. A dal a Király sorozathoz készült, végül nem került be a filmbe. Amikor eldöntöttük, hogy klipet készítünk belőle, Joós Pistivel egyeztettem, ki lenne a legideálisabb a női szerepre. Első gondolatunk a sorozatban Marit alakító Bíró Panna Dominika színésznő volt, végül az jutott eszembe, miért ne lehetne magát Marit felkérni, hiszen még mindig egy csodálatos nő és az egész dal hitelesebbé válna általa.”

– kezdte a Borsnak Peter.

„Pistinek is nagyon megtetszett az ötlet, és rendkívül boldog voltam, amikor megtudtam, hogy igent mondott a felkérésünkre. Megtisztelő számomra, hogy együtt dolgozhattunk. És mivel az ő életéről szól a dal, számára is fontos, hogy szép végeredmény szülessen. 

Gyönyörű helyen, a Balatonnál készült a klip. Az idő nem volt tökéletes, kicsit felhős volt az ég, talán pont olyan, mint amilyen az ő életük volt.”

– árulta el Srámek.

Peter Srámek durva kritikát kapott: „Menjen a cirkuszba énekelni”

Peter számára minden találkozás Háfra Marival örök emlék marad..

„Személyében egy közvetlen, kedves és nagyon csinos nőt ismerhettem meg. Most már értem, és csöppet sem csodálkozom azon, hogy Jimmy miért volt szerelmes belé. Igaz, különböző helyszínen folytak a felvételek, de így is volt alkalmunk megismerkedni.  Nem beszéltünk össze, de megajándékoztuk egymást. A Király című legújabb lemezemet adtam emlékül, én pedig a könyvét kaptam tőle dedikálva. Alig várom, hogy elolvassam, mert úgy gondolom, abból mindent meg fogok tudni az ő szerelmükről.”

– fűzte hozzá az énekes.

kiemelt kép: Facebook

Peter Srámek: „Nem én tettem a fejemre a koronát!”

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading