Hirdetés 

Rubint Réka büszkén osztotta meg Instagram-oldalán, hogy jelentős mérföldkőhöz érkezett az életében, így mostantól már nemcsak az alakreformmal tud segíteni másoknak.

Schobert Lara elköltözik otthonról, Rubint Réka pedig már az unokákat várja!

A fitneszkirálynő sikeresen elvégezte azt a tanfolyamot, amely feljogosítja arra, hogy másoknak is bemutassa a hangtálak erejét.

“Hiszem, hogy minden értünk van… és minden jel és nehézség egy lehetőség arra, hogy ezen a csodálatos életúton fejlődjünk! 21 éve járok légzésterapeutához, akinek nagyon sokat köszönhetek, hogy megtaláltam az önmagamhoz vezető utat… és ennek az útnak most azon szakaszához érkeztem, ahol a HANGTÁLAK varázslatos energiájával találkozhattam Garábon. Az elmúlt hetekben, hónapokban megismerhettem egy csodálatos embert, Kalmár Andreát, akitől rengeteget tanultam! Amikor pozitív változás történik valakiben, fejlődik, értéket teremt, amely egy pozitív energia… Boldog vagyok, hogy a Hangtálakon keresztül ezentúl én is megoszthatom majd ezt másokkal. Ezzel segíthetem az embereket a továbbfejlődésük útján. Köszönöm Andrea ezt a csodát! Alig várom, hogy a táborokban, Rozsnyai edzéseken és a hamarosan induló online videótárban megosszam veletek ezt a csodálatos élményt és az itt szerzett tapasztalatokat, tudást”

-írta a bejegyzésében, amelyhez fotókat is posztolt.

kiemelt kép: Instagram

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

/p>