Hirdetés 

Balázs Klári évtizedek óta közszereplő, mégsem továbbra öregszik, mindig fiatal és a bőre is gyönyörű. Természetesen  sokan elgondolkodnak azon, vajon hogyan csinálja. Minderről a NapiBulvár írt.

Korda György és Balázs Klári: Sokba fájt a gázszámla

Az énekesnő mindig makulátlanul van bemutatva, ami nem meglepő, hiszen náluk családi hagyomány, hogy  nagyon odafigyel a részletekre.

“Anyukám sosem ment ki úgy az utcára, hogy a frizurája ne lett volna rendben, és egy halvány kis rúzst ne tett volna a szájára. Én is megkövetelem magamtól az ápoltságot, és arra biztatom nőtársaimat, hogy ne engedjenek annak, amikor a férjük azt mondja, ‘Jó vagy te anyukám így is…’ Nem szabad slampossá, elhanyagolttá válni”

– mondta a Meglepetésnek Klárika.

Klárika úgy véli, hogy ne legyünk elnézőek önmagunkkal, és figyeljünk a részletekre, mert csak így tartható meg az illúzió. Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a külsőnkre, például tiszta ruhát viseljünk, jó kölnit használjunk, és ápolt fogaink legyenek. Mivel fiatalkorában kozmetikusként dolgozott, tudja, mi tesz jót a bőrnek. Ő például kígyóuborkát reszel le, és a levét az arcára keni, ugyanis állítása szerint ez segít csökkenteni és kisimítani a ráncokat. Emellett rituáléja, hogy ébredés után éhgyomorra megiszik két pohár vizet, ami szerinte jótékony hatással van a bélrendszerre. Ami a táplálkozást illeti, sok gyümölcsöt fogyaszt, és kerüli a fehér lisztből készült pékárukat, helyette a teljes kiőrlésű vagy korpás termékeket választja.

kiemelt kép: MTVA / Zih Zsolt

Balázs Klári: “Nem fogok szaladni szétszabatni az arcom (…) ezek az én ráncaim, így marad…”

/p>