Hirdetés 

Bódi Csabi a családja sikerét a munkához való hozzáállásuknak tulajdonítja, hiszen véleménye szerint a tehetség nem elég ahhoz, hogy megmaradjanak a köztudatban.

Bódi Csabi megírta a végrendeletét

A Bódi család tagjai megtapasztalták a szegénységet és a hírnév adta csillogást is. A zenész dinasztia sikeres előadóművésze, Bódi Csabi ennek tulajdonítja családjának a munkában tanúsított alázatát. Úgy véli, hogy a nehézségek és az elismerés kombinációja az, ami az évek során életben tartotta családja nevét. A siker titkát el is árulta a közösségi oldalán:

„Rengeteg alázattal teli munkaóra, egy nagy adag szerencse és a tehetség keveréke. A sikert sokkal könnyebb megszerezni, mint megtartani. Nagyon sok tehetség, aki elérte a sikert, utána elveszett a süllyesztőben. Mert már, akkor nem elég csak a tehetség, ugyanúgy fontos beletenni az alázattal teli munkaórákat. Azt, hogy ne felejtse el honnan jött. Attól, hogy sikeres lett még ugyanolyan ember, mint bárki más. A Bódi Családot 1978-tól még az autentikus folklór zene sikerei után és még 1999-től az Aranyeső berobbanásától is ezek a gondolatok inspirálják! Igen, 45 éve! Azóta mennyi csillagból lett hullócsillag.” 

– írta Csabi az Instagram-oldalán.

kiemelt kép: Ripost

Bódi Csabi azt sem tudta, hova nézzen – zavarba jött Suzy melleitől

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading