Hirdetés 

Suzy négy éve vált el férjétől, azóta a boldog szingli nők életét éli, mindennapjait pedig kislánya Zsuzsika aranyozza be. A szülői teendők és a rengeteg koncertje mellett persze nyitott szemmel jár az énekesnő, aki nem zárkózik el  egy új párkapcsolattól sem.

Hoppá! Suzy úgy megy a fellépéseire, mint Jennifer Lopez! – fotó

A mulatós énekesnő hétköznap példás édesanya, hétvégén ünnepelt sztár. A naptárja tele van koncertekkel, már a 2024-es évre is egyre kevesebb szabad időpontja van. Suzy élete tehát úgy tűnik sínen van annak ellenére, hogy nincsen párkapcsolata, már negyedik éve szingli. Az egyik közeli ismerőse azonban lapunknak elárulta, hogy Suzy nemcsak hogy nyitott szemmel jár a világban, de akár újra férjhez menne.

“Pár héttel ezelőtt voltunk egy közös társaságban, ahol felhőtlenül boldognak tűnt Suzy. Szóba került, hogy mennyire pofátlan módon próbálnak vele ismerkedni némely férfiak az interneten. Azt is elmondta, hogy nem hisz a netes szerelemben, de bízik benne, hogy hamarosan megtalálja az igazit. Amin mindenki meglepődött a társaságban az az volt, amikor azt mondta, hogy ha úgy hozza az élet, még egyszer szívesen férjhez menne. Látszott rajta, hogy ezt abszolút komolyan gondolja”

– mondta el az énekesnő egyik ismerőse.

Az énekesnő egyébként nemrég így nyilatkozott a Borsnak a párkapcsolati terveiről:

Nem siettetek semmit, a szerelem majd jön, ha jönnie kell…

kiemelt kép: Strong Record / Csányi István

Ritka pillanat: Suzy a nyilvánosság előtt is megmutatta kisfiát! – fotó

/p>