Hirdetés 

Molnár Anikó egyetlen hibája, hogy ismert. Egy kedves, közvetlen és segítőkész (a szerk. véleménye) lány, aki bármit is tesz, az sosem jó. Anikó több módszert is kipróbált már, hogy megleckéztesse a rosszindulatú kommentelőket, de komoly sikert egyik sem aratott.

https://reflektoronline.com/2023/01/23/molnar-aniko-meztelen-fotoitol-libaborosek-lettunk-fotogaleria/

A ValóVilágban híressé vált sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó akkor került ismét a reflektorfény kellős közepére, amikor elindította az Onlyfans oldalát és azzal egy pillanat alatt bekerült a világ legjobban teljesítő és legtöbb előfizetőt számláló profilok 1%-ába. Talán a rosszindulat lángjára nincs erősebb olaj, mint a másik sikere, így egyértelmű volt, hogy az egykori Nagy Ő is olvashatja naponta a róla megjelent cikkek rosszindulatú kommentjeit.

Minderről Anikónak megvan a véleménye, a Borsnak pedig el is mondta.

„Az életüket elcseszett emberekről van szó, akik az egész világot utálják, nem csak engem. Az összes élőlényt, aki él és mozog, akik tőlük picivel sikeresebbek.

Azon kellene elgondolkodniuk, hogy ezért nem én vagyok a hibás. Mindenki a saját életének a kovácsa, ahogy a közmondás is tartja. Lehet tenni a jobb életkörülményért, senki előtt nincs akadály.”

– mondta a lapnak határozottan Anikó.

kiemelt kép: TV2

Molnár Anikó elárulta, milyen segédeszközöket használ a fotózásokon

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading