Hirdetés 

Hétköznapi hősök. Emberek, akik egyszerű civilként megpróbálnak változtatni valamin. Segíteni, önzetlenül tenni valamit csak. azért, mert tudják: ez így van rendjén. Azt gondolnánk, hogy a hősök csak felnőttek lehetnek, pedig nem így van. Az élő példa erre ez a 8 éves kisfiú, aki egy kezdeményezést magáénak érezve eldöntötte: a nyári szünetben nem pihen, hanem segít azoknak, akiknek szükségük van rá.

Tudja milyen érzés, ha holnap nincs mit enni – a hajléktalanokat segítő 19 éves fiú a Reggeliben is megszólalt

A legtöbb 8 éves kisfiú a nyári szünetet a családjával vagy barátaival tölti pihenéssel. Azonban a michigani JR Achterhoff úgy döntött, hogy idén másik segítésével tölti a vakációt. Ezért ingyen vállal fűnyírást veteránoknak, időseknek, egyedülálló szülőknek és fogyatékkal élőknek- írta a twice.hu. A harmadik osztályt ősszel kezdő kisfiú úgy döntött, hogy részt vesz a „50 Yard Challenge” kezdeményezésben a vakáció alatt. Ő hőségben és magas páratartalomban is vállalja, hogy segít másoknak.

A kihívás Rodney Smith ötlete volt, aki az elmúlt 6 évben nemcsak ingyen nyírja az emberek pázsitját, hanem világszerte több ezer gyereket is inspirál erre. JR Achterhoff édesapja érthető módon nagyon büszke a kisfiára:

„Szeret segíteni az embereknek. Szeret lapátolni, gereblyézni. Szeret segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá.”

– mondta a fiú édesapja, John Achterhoff


Fotó: twice.hu

kiemelt kép: twice.hu

Időnként utcazenél, így segít a rászorulóknak Patocska Olivér

 

/p>