Hirdetés 

Ember legyen a talpán, aki érti, hogy mi történik Opitz Barbi szerelmi életében. Az énekesnő három héttel ezelőtt közölte, hogy szakított a barátjával, Alberttel. Hosszú órákon át csak sírt és sírt, majd néhány órával később mégis egy szerelmes fotón ölelkeztek. A furcsa, vagy a követhetetlen szavak enyhe kifejezés mindarra, amit az elmúlt hónapokban látunk.

Nem szégyellős! Opitz Barbi melleit csak egy kevés haj takarja… – fotó

Mindenesetre Barbi ezután az eset után is tiszta vizet öntött a pohárba, így egyetlen rajongónak sem kellett eret vágni magán az izgalomtól.

“A tegnapi kiírásom abból fakadt, hogy olyan embernek hittem a párommal kapcsolatosan, akinek nem kellett volna. Sajnos nem mindenki jóindulatú, de sikerült tisztázni a dolgokat, úgyhogy mondhatni egy félreértésnek. A lényeg, hogy továbbra is együtt vagyunk.

-írta akkor Barbi, azonban valami történhetett, mert éjjel 3 óra 43 perckor aggasztó üzenetet posztolt Albert, amit a Ripost azonnal ki is szúrt.

„Jaa, lehet, valami lezárása után kapod meg azt, ami leginkább odab*sz. Jelenleg feldolgozás alatt vagyok, mik mennek, de amint f***zán leszek, elmondok mindent! U.i.: Mindent láttam

Nem tudni pontosan, hogy Albert kiakadása mire utal, de könnyen lehet, hogy a pár egy újabb viharos estén van túl, és a fiatal fiú valami olyasmit látott, amit nem akart látni.


kiemelt kép: Instagram

Opitz Barbi brutál szexi fotót mutatott, rögtön be is került a szépségverseny döntőjébe!

/p>