Hirdetés 

Az ország legkövérebb tinijének tartott Rácz Géza Schobert Norbi segítségével dobálja le magáról a kilókat. A fiatal hírességgért bomlanak a nők, most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy betörjön a zeneiparba.

Rácz Géza új biznisze: “Áruba bocsátom magamat”

2020 nyarán Rácz Géza súlya 320 kilogramm volt, ami akkoriban az ország legkövérebb tinédzserének számított. Végül Schobert Norbert fitneszguru vette Gézát “karjai” közé, és jelenleg a mérleg 159 kilogrammot mutat alatta, köszönhetően a fitneszpápa segítségének. A fiatal fiú most újabb komoly lépésre szánta el magát, zenei karrierbe kezdett.  El is készült az első videóklipje.

Néhány évvel ezelőtt kezdtem a zenélést gyakorolni, miután gyerekkorom óta arra vágytam, hogy rapper legyek. Sajnos, amíg nem alakult ki a megfelelő ritmusérzékem, nem léphettem közönség elé, de a rengeteg próba meghozta a kellő eredményt

– mondta a Borsnak Géza, aki elmondta, hogy a dal szövegét is ő írta, az ihletet pedig egy szerelmi csalódás adta.

A mai napig nem voltam képes teljesen elengedni, ezért szerettem volna szövegbe foglalni, hogy senki sem tökéletes. A jövő hónapban újabb klippel jelentkezem, amelyben már arról mesélek, milyen sokan lenéztek és kigúnyoltak a testalkatom és a beszédhibám miatt. Persze, még mindig nem vagyok tökéletes, de rengeteget fejlődtem az akaraterőmnek köszönhetően. 

– tette hozzá a fiatal férfi.

kiemelt kép: Instagram

Szerelmes az ország legkövérebb tinije, Rácz Géza! “Megcsókoltam, ő pedig nemcsak hagyta, hanem vissza is csókolt”

/p>