Hirdetés 

Csütörötökön G.w.M nagyszabású koncertre készült a siófoki Plázson, amelyre minden lehetséges módszert bevetettek a reklámra. Edina maga is promózta az eseményt, de még a műkörmöse is beszállt a koncertet népszerűsítő kampányba.

G.w.M brutál kigyúrt testén röhög az internet népe! – fotó

Nos, péntek délelőtt még egyetlen fotót, vagy videót sem posztolt G.w.M a koncertről, a sztorijában az utolsó videó egy közel egy napos felvétel, amely arra buzdítja a rajongókat, hogy minél többen menjenek el, mert nagy buli lesz.  Kulcsár Edina utolsó videója is csak annyi, hogy épp indulnak a helyszínre. Sem egy élő videó, sem egy fotó… Mindenközben az első élőzenekaros koncertje előtt Varga Márk úgy döntött,hogy ennyi volt, vége, nem haknizik tovább – erről írt a Bors.

Táncosokkal együtt 10, 12-en vagyunk a színpadon. Közel másfél órás lesz a produkció, úgy, hogy még nincs is benne minden meghatározó dal az életemből.

-mondta a Mokkában a csütörtöki koncertről G.w.M, aki többé már nem is szeretne csak úgy haknizni.

“Kicsit szeretném, hogy hosszabb produkciók legyenek. Így zeneibb is az egész, amit olyan köntösben is tudok előadni, ahogy csak szeretném. Ezt egy kis színpad korlátozhatja.”

– hangsúlyozta a rapcsászár.

kiemelt kép: Instagram

G.w.M-et hazugságvizsgálóra tették, az eredményen ki is akadt! – videó

/p>