Hirdetés 

Tolvai Reni, mint megannyi celeb és nem celeb szemmel jól láthatóan élt a filterek adta szépülési és fiatalodási lehetőségekkel és erre buzdít másokat is. Reni többször meg is kapta rajongóitól, hogy plasztikáztatta magát, vagy épp hízott- fogyott. Nos, úgy tűnik, hogy most egy korszak véget ért…

Tolvai Reni a konditeremben olyan popsit villantott, hogy lehidalsz! – fotó

Az énekesnő ugyanis a fiteres, vagy épp mellkidobós képek helyett egy olyan fotót posuztolt magáról, amelyen semmilyen mahinációt nem alkalmazott, még a legapróbbat sem. A natúr Tolvai Reni egy enyhe sminkkel pedig szebb, mint bármelyik filterezett fotója, vagy videója.

“Nem szeretnèk már a “rabja” lenni a filter világnak, szeretnèk jó peldát mutatni ès vállalni azt ami van,ami real. Szeretem ami van,lehet hogy sok idöbe telt,de szeretem ♥️ Ha te is szeretnèd szeretni magad,csatlakozz hozzám a #nofilterera hashtaget használva.”

-írta a fotójához Reni, amiről a rajongók meg is állapították, hogy az énekesnő gyönyörű, az arca tökéletes. Volt, aki azt írta, hogy ilyen szép fotót régen látott róla. Úgy tűnik tehát, hogy a természetesség és a valódi mégis menő és Renivel együtt mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy szeressétek magatokat úgy, ahogyan vagytok, mert mindenki más, mindenki a maga módján tökéletes és mindenki szép.

kiemelt kép: Instagram

Lehidaltunk! Tolvai Reni üvegmedencében pózol – fotó

/p>