Hirdetés 

A héten robbant a bomba: Krausz Gábor közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy elválnak feleségével, Tóth Gabival. Nemsokkal később ennek tényét maga az énekesnő is megerősítette.

8 hónapja mondta Tóth Gabi a “fricskás fiúkról”: “Kihajtották belőlem a szuflát rendesen” – videó

Krausz Gábornak és feleségének közleménye majdnem szóról-szóra teljesen ugyanaz volt, kivéve azt az egy megjegyzést, amelyben szerepelt a “fricska” szó is, amelyből elindultak a találgatások, hogy a kialakult családi helyzethez a Tóth Gabival együtt turnézó Fricska Táncegyüttes egyik tagjának is köze lehet. Másnap már ki is derült, hogy a táncegyüttes alapítója, Papp Máté Bence valóban egy párt alkot Gabival, Jászberényben sétáltak a szerelmesek, amelyekről lesifotók is készültek. 

Időközben Gabi letiltotta a kommentelési lehetőséget a közösségi oldalán, vélhetően a nem túlságosan kedves hangnemű kommentek miatt. Amint azt a Bors megírta, a Fricska zenekar sem úszta meg ezt, a tagokat folyamatosan üzenetekkel zaklatják az emberek. Azonban a Fricska zenekar nem azonos a Fricska Táncegyüttessel, így ezt nyomatékosítva a zenekar közleményt adott ki.

“Nyilatkozat!

Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a tánceggyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!”

-írta a zenekar a közösségi oldalán.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi reagált Krausz Gábor közleményére a válással kapcsolatban!

/p>