Hirdetés 

A múlt héten ünnepelte a 38. születésnapját a mulatós királynő Suzy. Az énekesnőt a barátai és a családja mellett a közönség is felköszöntötte- ezzel hatalmas meglepetést okozva neki.

Hatalmas a boldogság! G.w.M.- mel ünnepel Suzy!

Suzy most a Ripostnak beszélt az érzéseiről a születésnapjával kapcsolatban. Mint mondta, egy egészen picit frusztrálja, hogy közeledik a negyedik iksz, de ő jól érzi magát a bőrében.

“A kor szerintem csak egy szám, igazából annyi idősek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat. Egy picit frusztrál az, hogy vészesen közeledik a negyven, de nyugtatom magamat azzal, hogy a negyven az új harminc, így végülis mégsem állok annyira rosszul

-mondta a lapnak nevetve az énekesnő, aki ha visszamehetne az időben, akkor sem sok mindenen változtatna, így a 18 éves Királyvári Zsuzsinak egyetlen apró tanácsot adna.

“Azt hiszem csak annyira figyelmeztetném, hogy ne csak a szívére hallgasson, hanem »engedje az asztalhoz« az eszét is. 

Sok csalódáson mentem keresztül, sokszor azok szúrták belém a kést, akikről sosem gondoltam volna. Mára tényleg egy kezemen meg tudom számolni a barátaimat, de ők mellettem vannak, amióta az eszemet tudom.

Amúgy pedig szerintem a 18 éves Királyvári Zsuzsi büszke lenne a mai Suzyra, ahogyan én is az vagyok magamra”

-tette hozzá Suzy.

Az énekesnő egyébként érzékeny típus, nehezen tartja vissza a könnyeit, imádja a közönségét, akiknek mindig nagyon hálás a felé áradó szereteért. 

“Rengeteg a koncert, nagyon sok a magánrendezvény, hála Istennek sokan szeretnék az esküvőjüket és a születésnapjukat velem ünnepelni! Ezek az alkalmak mindig különlegesek számomra, mert privátabb közegben még jobban letisztul előttem, mennyi szeretet árad az emberekből felém. Nem titkolom, sokszor nem tudom a könnyeimet sem visszatartani egy-egy privát buliban a színpadra lépés előtt, amikor köszöntik az ünnepeltet, vagy épp kimondja az ifjú pár az igent.”

-mondta meghatottan a lapnak az énekesnő.

kiemelt kép: Instagram

Suzy az új szerelemről beszélt kamerák előtt! – videó

/p>