Hirdetés 

Kirobbant a kommentháború Gáspár Evelin legújabb fotója alatt. A csinos celeblány a napokban tett sikeres vizsgát a TV2 Akadémián, alakja elképesztően pedig dögös, így minden oka meglenne az örömre, ha a követők nagy része nem bántaná őt.

Gáspár Evelin bikiniben szexizik Dubajban! A rajongók százával dicsérik a fotót

Az egykor pufi kislányként megismert Evelin rengeteg munkával és erőfeszítéssel érte el azt, ahol most tart, dögös bombázó lett belőle. A net népének azonban semmi sem jó. Ha valaki hízik, az a baj, ha pedig lefogy, akkor az. A kommentelők Evelinnek és egymásnak estek…

“Képzavar,anorexia,önelégültség,ja és majd a pimasz válaszolások! Azon elgondolkozni ,hogy ki mit ír,azt nem!Azt köszöngeti aki kamubol megdícséri! A látvány viszont magáért beszél!”

-írta a fotóhoz az egyik kommentelő, akivel többen egyetértettek abban, hogy Evelin átesett a ló túloldalára.


Gáspár Evelint pufi tiniként ismerte meg az ország (Fotó: RTL)

“Neked nem áll jól a soványság, vagy a vékonyság”

-írta egy másik rajongó, de rengetegen megvédték Evelint.

“Huuu,mennyi rosszindulatú,irigy,megkeseredett ember él közöttünk.Szánalmasak!A bunkó megjegyzésüktől megváltozik a sivár életük?Biztos nem.Csinos vagy,Evelin,okos,intelligens,tetszik,ahogy reagálsz a negatív kommentekre!”

-írta az egyik védelmező kommentelő, akivel sokan egyetértettek.

“Evelin gyönyörű, és a munka amit a testébe illetve elméjébe tett az példaértékű! Aki gúnyos vagy csak simán bunkó az inkább nézzen magába mi is zavarja leginkább….de Evelin le a kalappal, gyönyörű vagy és legyél nagyon büszke!”

-írta Evelin egy másik rajongója.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Tangában mutatta meg formás fenekét Gáspár Evelin – fotó

/p>