Hirdetés 

Sok platform foglalkozik a celebekkel kapcsolatos pletykákkal, de van egy, ami minden tekintetben kiemelkedik a többi közül. A magyar nyelvű Reddit oldalon szinte kizárólag álnéven regisztrált felhasználók vannak, akik egész nap a hazai hírességeket figyelik és véleményezik. Erről az oldalról most mondott véleményt Schobert Lara. Nem is akárhogyan… – írta a Bors.

Schobert Lara elárulta, hogy mit dolgozott Hollandiában

Schobert Lara ritkán szólal meg a kamera előtt, és ha van is véleménye, azt inkább nem mondja ki. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke most azonban kivételt tett, és villámkérdések keretein belül elmondta, hogy mit gondol a Reddit nevű oldalról, ahol őt és a családját folyamatosan gyalázzák.

A Reddit platformon a Schobert családdal kapcsolatban megjelenő tartalmakat nehéz szavakba önteni. Ha valaki például feltesz egy kérdést a családról, általában ilyen vagy ehhez hasonló válaszok érkeznek:

  • „Gyakorlatilag a duci emberekből és azok agymosásából gazdagodott meg!” 
  • „Miért utálják őket ennyire? Mert rettentően kártékonyak. Réka tele hazudja a médiát a nemlétező diplomájával, Norbert alkoholista és egyre jobban épül lefele. Tönkretettek sok embert a végtelen butaságukkal.. A gyerekeiket kiárusították a médiának.” 
  • „Szerencsere már bezárták az összes üzletüket.” 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading