Hirdetés 

Bódi Sylvi egyike a valaha volt legszebb magyar modelleknek. Ámbár a hölgyek korát nem emlegetjük, de Sylvi bizony áprilisban betöltötte a 42. életévét, ami azért is érdekes, mert alakját húsz éves lányok is megirigyelhetnék.

Bódi Sylvi meztelen képei felrobbantották a netet! – fotók

Pénteken a modell olyan fotókat mutatott a rajongóknak, hogy csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek. Több követő megállapította, hogy ennyire letistult, szép fotókat még nem mutatott a híresség magáról. A két fotó mellé hosszú idézetet is írt Sylvi, amely kifejezi az életről alkotott eszméjét. 

“Arra születtem, hogy kitárjam a szárnyaimat és a nap felé repüljek…”

-írta az idézetben a modell. Ezekkel a művészi, önkifejező fotókkal lehet is szárnyalni. A kommentelők pedig szintén így gondolják.

  • Tökéletes vagy Sylvi te vagy a Nő❤️❤️
  • Első megjegyzésem,hogy bomba vagy a képen!Olyan nőies erő sugarzik,ami keveseknek adatik,illetve kevesen tudják megélni.A második amit el kell mondjak,hogy a szöveg totál szíven ütött,mert én is hasonlóan gondolkodom,ilyen érzéseim vannak…stb.Kövesd az álmaid,legyél olyan amilyen szeretnél és ahogy jól érzed magad a bőrödben.A tarsadalmi konvenciók sajnos ezt nyesegetni próbaljak persze….jajj…imádom!🙏🩷 Köszi,hogy kitetted!
  •  Nem gondoltam hogy fogok még ilyen képet látni rólad 🔥🔥🔥
  • Nem találok szavakat!😮❤️

-írták százával a rajongók.

kiemelt kép: TV2

Bódi Sylvi tangában szexizett, káprázatos helyen piheni ki a fáradalmait a modell – fotók

/p>