Hirdetés 

A Rádió1 reggeli műsorában Balázsék mindent górcső alá vesznek, ami az aktuális híreket, vagy megosztó történéseket illeti. A minap a műsor egy részében a tűzijáték, mellette pedig Tóth Gabi botránya volt a téma.

Eddig titkolta: Reggelente idős embereknek segít Sebestyén Balázs

A tűzijátékról Balázs azt mondta, hogy ámbár sokan pénzszórásnak gondolják, szerinte mégis szükség van rá.

“Én azt gondolom, legyen tűzijáték. Kell az nekünk: mennyi pénzt lövünk el átlagosan nagyon nagy hülyeségekre? 70 méter, 3 emeletes, fehér színű, tengeren úszik. Mi az? Ehhez képest egyszer, augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén, Szent István, kereszténység, én nekem ebbe belefér, hogy lövünk kicsit az égbe. Annyi minden hülyeségre szórunk el sok-sok milliárdot, ez a tűzijáték csak apró, pici csepp a tengerben. “

-mondta el véleményét Sebestyén Balázs, aki ha már az augusztus 20-i ünnepi hétvége került szóba, akkor Tóth Gabira is kitért gyorsan és meglehetősen komoly “fricskát” osztva ki az énekesnőnek.

Tényleg, most akkor matyó hímzésben énekel Gabriella 20-án? A történtek ellenére fellép ő valahol? A nemzet asszonya? Énekeljen! Úgy volt, hogy fellép, ő vág fel valami kenyeret.

-mondta nevetve Balázs.

kiemelt kép: RTL / TV2

Mostantól másként lesz minden: elbúcsúzott Sebestyén Balázs – fotó

/p>