Hirdetés 

70 éves lesz az ikonikus énekesnő, Csepregi Éva, aki botrányoktól mentesen, csendben éli a mindennapjait, a zenekart és a dalaikat pedig a mai napig egy ország imádja. Éva most többek között arról beszélt a Story magazinnak, hogy hányadán áll a párkapcsolatoknak.

Csepregi Éva bevallotta: Nagyon megbánta, hogy botoxoltatta magát…

Csperegi Évát mindig is imádták a férfiak és ez a mai napig így van. Ő azonban minderre szerényen csak annyit mond, hogy „akadnak jelentkezők”. Az énekesnő a magazinnak elmondta, hogy azóta, mióta öt évvel ezelőtt véget ért a párkapcsolata, jól megvan egyedül.

„Nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki abba a verklibe, amilyen az én életem, bele tudna illeszkedni. A korábbi kapcsolataim is azért értek véget, mert nehéz volt végigasszisztálni a hajtást, és már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam. Ez a kor nem arról szól, hogy az igazit hajkurásszam. Kiveszett belőlem az erre irányuló igény, vágy, és hozzá is szoktam ahhoz, hogy egymagam vagyok. Van egy csodálatos baráti köröm, akik kitöltik az életem. És ott a fiam, ­Dávid és a kis menyem, Dóri, akik hamarosan talán egy unokával is megajándékoznak. Hál’ isten, szeretnének gyereket, én meg alig várom, hogy nagymama legyek. A nővéremnek nemrég született meg a második unokája, voltunk is látogatóban, és hát annyira jó volt azt a pár hetes csöppséget a karomban tartani. Én már csak erre vágyom.”

-mondta a legendás énekesnő.

kiemelt kép: TV2

Gyászol Csepregi Éva! Megszólalt fia édesapjának halálával kapcsolatban

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading