Hirdetés 

Baukó Attila, művésznevén Azahriah az ország egyik – ha nem a- legnépszerűbb előadója, akinek dalai már külföldön is tarolnak. Ezt bizonyítandó az énekes európai turnéját is kiírták már a koncertnaptárba.

Azahriah tiszta vizet öntött a pohárba: “Jól megy a f*szomnak…”

A fiatal sztár sokak kedvence, a legtöbben az önazonosságot hangsúlyozzák nála, egyszerű, őszinte és minden sallangtól mentes – ez lehet a titok, ami minden sportcsarnokba és arénába ezreket – tízezreket vonz. Most azonban az énekes magyarázkodni kényszerült a Paksi koncertje után. Már reggel sorokban álltak az emberek a sportcsarnok előtt, a teltház nem volt kérdés, azonban Azahriah-nak nem minden sikerült úgy, ahogyan szerette volna.

„Mindennél jobban vártam a nyári turnét, és bárhová mentünk, a célom mindig az volt, hogy elkapjon a zene közben a bugi, ezáltal ti is kapjatok valami élvezetes zenei élményt. Egy hete rosszulgatok torokra, tüdőre, tegnap este meg olyan láz kapott el, hogy komoly gond lett, hogy a mai napot meg tudjam csinálni. Végül reggel jobbulgattam, azt mondtam: csináljuk, lehozom” 

– írta a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában Azahriah, akin végül majdnem kifogott a koncert.

„A szemfülesebbek (vagy mind a 15 ezer ember) kiszúrhatták, hogy nem tudom végignyomni a sort, mert a gyászos suttyó torkomban köhögési inger keletkezett minden lélegzetnél.”

-mondta el az énekes, aki hozzátette:

Ezt leszámítva, próbáltam mindent beleadni, hogy félholtan is felhőtlen bulit mutassak, de legközelebb, ha ilyen van, inkább másik napra teszem, hogy ti is teljes egész hangulatot kapjatok, ne szaggatottakat.

A koncertről videó is készült, az egyik rajongó töltötte fel a videómegosztóra.

kiemelt kép: Instagram

Azahriah toi-toi wc mellett szexelő szeretője újra bevetésre készül

/p>