Hirdetés 

A műsorvezető 13 év után kapott újra főműsoridőben szerepet, mégpedig a Hír Tv-nél. Az újraindított karrier úgy tűnik nem tartott sokáig, Pálffyt azonnali hatállyal kirúgták.

Hétfőn este jelentkezett be első alkalommal 13 év után Pálffy István a Hírt TV-n a Napi Aktuálisban, de kedden már ki is rúgták. Ráadásul a hírek arról szóltak, hogy a tévés havi 3 millió forintos fizetésért kezdett el dolgozni a csatornánál.

A műsor egyik vendége az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter volt, akit Pálffy az újonnan megalakult pártjáról is faggatott. A beszélgetés abszolút átlagos mederben folyt, amikor egyszer csak váratlan párbeszéd vette kezdetét:

P. I. : Én erre egy másik példát akartam hozni, és hozom is, hogy mondjuk, ugye, van az, hogy, ugye, bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké, és ugyanakkor ott vannak a gyermekeik.

M-Z. P.: Bocsánat, milyen türelemmel kell lenni a pedofília felé?

P.I.: A pedofil betegség felé.

M-Z. P.: Miért kell türelemmel lenni a pedofília felé?

P. I.: Azért, mert minden beteggel szemben türelmet kell tanúsítani.

M-Z. P. Elnézést, de egy tömeggyilkos is lehet beteg, de ettől még nem kell türelmet tanúsítani a tömeggyilkossággal.

P. I.: Az is egy mentális betegség.

M-Z. P. Nem kell türelmesnek lenni a tömeggyilkossággal, és nem kell türelmesnek lenni a pedofíliával.

P. I.: Nem is azt mondom, hogy kizárólag türelmesnek kell lenni, én azt mondom, hogy nem lehet szembeállítani egy másik csoporttal. Tehát itt a gyerekek védelméről van szó.

M-Z. P. Nem lehet kérdés, hogy a pedofilokkal szemben a gyerekeket kell megvédenünk, ezért is kell rendszerváltás.

Nem kizárt, hogy ez volt az oka a döntésnek, de hivatalos információt ezzel kapcsolatban még nem közöltek. A keddi menesztése után Dobos Marianne viszi tovább a műsort.

kiemelt kép: Hír TV

Nem jó hír: Hamarosan emelkedhet a nyugdíjkorhatár!

Legyőzhetetlen: 347 ezer forintot keres percenként Mészáros Lőrinc! Itt a gazdagok listája

via Népszava

/p>