Hirdetés 

Tóth Andit pár napja teljesen magával ragadta a “közeledő” Karácsony hangulata, rajongóit emlékeztette is rá, hogy mennyi idő van még vissza a legszentebb ünnepig.

Hoppá! Tóth Andi áttetsztő fehérneműben pózol a kamerának! – fotó

A visszavonult énekesnő, aki a divatszakmában aratja a sikereket, ezt írta ki követőinek egy olyan fotó alá, amelyen teljesen natúr arccal, smink nélül látható:

“4 hónap, 3 nap és 10 óra KARÁCSONYIG. Készülök meglepivel mindenképp. Addig is szeressük egymást még egy kicsit jobban”

A rajongók imádták a fotót:

  • Andi igazad van szeressük egymást emberek !! ❤️🥺🥺❤️Andi nagyon jó példát mutat le a kalapom előtted !! ❤️❤️❤️
  • Nagyon szeretünk Andi🥹❤️ Hiányzol🫶🏼
  • Aranyos és kedves gesztus tőled ez a hosszas karácsonyi várakozás!🎄☄

Az egyik rajongó pedig bővebben is kifejtette az Andival kapcsolatos gondolatait.

“Szép vagy Andi kívül belül. Amit sokan, akik negatívan nyilatkoznak rólad, nem tudnak, nem vesznek figyelembe! Igazából csak egy bokszzsákot, keresnek, akin kiélhetik a frusztrációjukat, aki meri vállalni saját magát a negatívumaival együtt is, aki önazonos! Túl sok pozitív dolog vagy egyszerre, amik ők nem lehetnek, mert elsősorban gyávák, de ezt ugye nem szabad másnak is megtudni! Ezek a negatívan megnyilvánuló emberek, attól érzik magukat valakinek, ha beszólogathatnak, amiért a hozzájuk hasonlóan gondolkodók lájkokkal jutalmazzák őket! Szomorú lehet ennyire felszínes negatív életet élni.., de mindenki maga választhat életutat! Hogy te Andikám ide eljutottál a “batyuddal”és mégis jó ember tudtál maradni, sőt védelmezed is a tőled gyengébbeket, ezért minden elismerésem! Ezért megismétlem: gyönyörű vagy kívül belül!”

-írta a kedves rajongó, akivel teljesen egyetértünk.

kiemelt kép: Joy magazin

Hátasokat dobálunk Tóth Andi fotósorozatától!

/p>