Hirdetés 

Döbbenetes dolog derült ki Hujber Feri feleségéről! Az egykori felnőttfilmes és a csapata megszentségtelenítette egy 137 éves angliai templom kertjét, ami hatalmas botrányt okozott. Még a helyi újságok is nagy betűkkel számoltak be róla – írta a Bors.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő kiosztotta Hujber Ferit!

Ahogy a napokban kiderült, Hujber Ferenc titokzatos felesége nem más, mint Lyen Parker, aki nemzetközi hírnévre tett szert felnőttfilmek színésznőjeként. A magyar születésű,és a  civil életében Krisztina néven ismert gyönyörű nő már régóta él párkapcsolatban a színésszel, és azt is megtudta a lap, hogy Krisztina mostanában civil munkákból próbálja eltartani magát és a családját. Időközben egyébként Krisztinának és Hujbernek gyermeke is született.

Felnőttfilm egy templomkertben…

Lyan Parker művésznő aktív szakmai éveiben rendkívül keresett és elismert volt, a legjobbak közé tartozott, rengeteg felkérése volt. A filmek, amelyekben ő játszott főszerepet, nagyon népszerűek voltak a nézők körében, ezért nem meglepő, hogy a producerek mindent megtettek annak érdekében, hogy minél több és minél extrémebb film készüljön vele. Krisztina pedig részt vett ebben a játékban… Az egyik extrém helyszínen történt – nyilvánvalóan engedély nélküli – forgatás azonban nagy botrányt okozott, és rendőrségi ügy lett belőle. A Ripost megtalálta a történet bizonyítékait is.


Fotó:screenshot / Ripost

2016-ban egy terjedelmes cikk jelent meg, amely arról szólt, hogy rendőrségi nyomozás indult egy templomkertben forgatott pornófilm miatt. Az egyik pornóoldal rögzítette a felnőttfilmet, amelyben egy magyar nő, Lyen Parker szerepelt. A Szent Péter és Szent Pál templom területén, Water Orton szívében készült a film. A warwickshire-i rendőrség megerősítette, hogy nyomozást indítottak az ügyben, miután kihallgatták a 137 éves templom tiszteletesét, Paul Tullett atyát. A filmet 2014 augusztusában készítették, de csak 2016-ban nyújtottak be ellene panaszt.

„Nem tudtuk, hogy ez megtörténik, és nem adtunk engedélyt. Egyértelmű, hogy ha kértek is volna, soha nem adtuk volna meg! Ez egy olyan hely, ahová naponta látogatnak el az emberek, hogy emlékezzenek, imádkozzanak. Tragikus, hogy ezt a helyet olyasmire használják, ami ennyire nem megfelelő.”

-mondta a lapnak a templom plébánosa.

kiemelt kép: TV2

Kínos titok derült Ki Tóth Gabi és új szerelme kapcsolatáról…

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading