Hirdetés 

Kulcsár Edina és kisfia közös programban vettek részt az egyik strandon. A sztáranyuka úgy döntött, hogy kipróbálja fiával az egyik kalandpályát.

Mi történhetett? Rosszul lett Kulcsár Edina!

Mindennek részleteiről a közösségi oldalán számolt be a szépségkirálynő.

“Egy harcias üvöltéssel gondoltuk megmutatjuk, hogy szétszedtük a pályát! De ha valaki látott minket, akkor most biztosan nevet, mert az igazság az, hogy a pálya szedett szét minket! Ha találok vállalható videót, talán megmutatom, de nem valószínű, hogy lesz ilyen.

Én: mint egy partra vetett hal… de lehet ez már a bálna kategória, aki minden pillanatban a gyermeke lépéseit figyelte és segítette. Toltam, húztam, néha pedig a testemmel formáltam hidat a víz felett, hogy azzal biztonságos átkelést biztosíthassak Medoxnak!

Anyukámék csaknem moziban érezhették magukat, amíg ezt végignézték kintről. Egy jó kis vígjátékot láthattak, de lehet, hogy ez már Comedy volt… Na jó!

Remélem ezek alapján el tudjátok képzelni!

-írta Edina a fiával közös fotóhoz, ami alatt beindultak a kommentek is. A rajongók arra kérték a szépségkirálynőt, hogy kevésbé legyen kritikus önmagával szemben.

  • Én nem értem miért mondod ezt magadra,pláne 3 gyermek után. Sztem gyönyörű vagy.
  • Tested ide vagy oda, de az arcod ígyis úgyis gyönyörű!!!!!
  • Nyugi, nem megy másnak sem, itt nem tökéletesnek kell lenni, hanem jól kell érezni magad.

-írták a kommentelők, Edina pedig jó szokásához hűen válaszolt is ezekre.

“Szerintem semmi rossz nincs abban, ha az embernek van önkritikája és tud magán nevetni. Mindenki másképp látja magát ahogyan másokat is. Én is szépnek látok minden nőt, viszont az ember magához másképp viszonyul. Én is tudom, hogy mit vitt véghez a testem és ezért nagyon is szeretem, de néha mosolygok magamon, főleg abban a helyzetben amiben például ma találtam magam! Alig tudtam magam felhúzni. Mindig egy sportos és energikus ember voltam, így szokatlan volt ez az élmény. Szóval szerintem ha valaki így ír magáról, akkor valami hasonló érzést kell hozzáképzelni. Köszönöm” 

– írta válaszában Kulcsár Edina.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Több, mint 100 millió forintot keresett tavaly Kulcsár Edina

/p>