Hirdetés 

Az IHM alapítója, Sipos Péter volt A Szembe Sorel Podcast legutóbbi vendége, ahol sokminden szóba került az elmúlt pár évtizedből és az IHM pályájáról. A beszélgetés egy részében a tehetségkutató műsorokról is beszélgetett Sipos Péter Kembe Sorellel és a véleményét is ki merte mondani. nem is akárhogyan.

Durva: Alekosz páros lábbal szállt bele Sipos Petibe!

Az énekes kifejtette, hogy szerinte sajnálatos, hogy ezek a műsorok nem a tehetségekről, vagy a valódi tudásról szól, sokkal inkább eladható és egyben megbotránkoztató, a bulvárban is jól használható karaktereket, fazonokat keresnek, akikről minél több bőrt lehet lehúzni.

“Hát tudjuk, hogy működik ez. Kamu az egész, full kamu. És nem azok nyerik meg a tehetségkutatókat, akinek meg kellene nyerni, hanem aki most már érdekes. Elmentek a műsorok egy valóságshow-irányba, és már rég nem az éneklésről szólnak, hanem hogy ki az, aki érdekes, és ki az, akiben látnak fantáziát. Esetleg, hogy tovább ki lehet szipolyozni, lehet belőle még úgymond pénzt csinálni, a tévénél foglalkoztatni. Hát nézd meg, hogy kik vezetnek műsorokat manapság” 

-mondta Sipos a podcastben, majd szembe állította a manapság felfedezett énekeseket azzal az énekesnővel, aki szerinte az egyik legnagyobb talentum. Ő pedig nem más, mint Oláh Ibolya.

„Nála tehetségesebb csajt én keveset láttam, elképesztően jó hangja van. Én azt gondolom, hogy ő nagyon sok évet elfecsérelt. Amikor ő ott volt a csúcson, és ha megragadja a sikert, akkor nagyon nagy karriert futhatott volna be, de nem élt a lehetőségekkel annyira. Most újra visszajött egy kicsit persze, de sok évig nem is hallottunk róla, hogy mivel foglalkozik.”

-mondta el az Irigy Hónaljmirigy énekese.

kiemelt kép: RTL

Láttad már Zimány Linda meztelen képeit? Megmutatjuk!

 

/p>