Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása lassan két hét elteltével is hatalmas sztori a bulvársajtóban. Megszólalnak szülők, barátok, pályatársak, kollégák és ismeretlen ismerősök is, nem beszélve a kommentszekcióban a net népéről, akik talán a legkeményebb véleményeket mondják ki Tóth Gabiról és új szerelméről. 

Kínos titok derült Ki Tóth Gabi és új szerelme kapcsolatáról…

Tóth Vera egy rövid üzenetben reagált az első napon húga házasságtörésére, majd később meg is védte őt. Most azonban úgy tűnik, hogy a két testvér van, amiben nem ért egyet, legalábbis ezt sejttei Tóth Vera TV2-nek adott nyilatkozata.

Önmagában érdekes a két testvér helyzete, mert amíg Vera épp most mondta ki a „boldogító igent” szerelmének, addig Gabi épp most érezte úgy, hogy új férfira van szüksége az élete folytatásához, így fiatalabbra cserélte Krausz Gábort.

„Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe. Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is”

-mondta a Mokkában a házasságról és a párkapcsolatról az énekesnő. A kérdés, hogy azok között, „akik sokan nem értenek vele egyet„, vajon a húgára is gondolt-e, vagy csak általánosságban beszélt a témáról. Mindenesetre Tóth Gabi az Úr előtt tett fogadalmát megszegte, egyes pletykák szerint már hónapok óta tartott a románc a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével, mire kirobbant a botrány.

kiemelt kép: Reflektoronline montázs (TV2 fotók)

Tóth Gabi egy dallal nyomatékosította gondolatait: „Túl sok a gyűlölet körülöttem” – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading