Hirdetés 

Vadonatúj műsorral tér vissza a képernyőre Geszti Péter. A népszerű zenész-producer hosszú idő után lesz ismét látható főműsoridőben, vendégeivel pedig igazán tartalmas szórakozást igérnek minden korosztálynak.

Alföldi Róbert megtörten búcsúzik: „Nagyon szégyellem magam”

Augusztus 28-án indul Geszti Péter új műsora, az “Adom a napom”. A vadonatúj magyar formátumban napközben a meghívott vendégek életét követheti a néző nyomon a www.adomanapom.hu oldalon, majd este nyolc órától a vendégek Geszti Péterrel ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit élőben lehet nézni a Viasta3 csatornáján.

Az első héten Alföldi Róbert, Stohl András, Liptai Claudia és Curtis életét kísérhetik nyomon a nézők minden rendezői utasítás és egyéb cukormáz nélkül.

“Én nem riporterként ülök be az Adom a napom stúdiójába. Úgy fogok beszélgetni a vendégeimmel a napjukról és az életükről, hogy közben én is elmesélem, hogy hol tartok, természetesen azokra a témákra reagálva, amikben hajlandóak megnyílni felém… Aztán hogy ez így lesz-e, majd meglátjuk. Szeretném, hogy olyan tartalmat gyártsunk, ami őszinte, értelmes és legfőképpen valódi értékekről szól. Hiszem, hogy ma ezt sokan keresik”

-idézte Geszti szavait a Story magazin.

kiemelt kép: YouTube / RTL

Inzultálták, majd kizavarták Alföldi Róbertet egy pékségből

/p>