Hirdetés 

Várkonyi Andrea az ország leggazdagabb üzeletemberének, Mészáros Lőrincnek lett a felesége. Andrea a televíziós karriert maga mögött hagyva önálló vállalkozásokba kezdett és kitartásának köszönhetően minden próbálkozását siker koronázta. Ki lehet jelenteni, hogy Várkonyi Andrea ma hazánk leggazdagabb asszonya.

Sikeres üzletasszony: Egy év alatt milliárdokat keresett Várkonyi Andrea cége!

Úgy tűnik azonban, hogy ez a cím nem sokáig lehet az övé, hiszen több forrásból is olyan értesülések érkeztek, hogy Szabó Zsófi szívét egy idősebb, milliárdos külföldi üzletember rabolta el, aki a világ egyik leggazdagabb üzletemberének számít – írta a Blikk.

“Zsófi teljesen ki van virulva új párja mellett, aki a tenyerén hordozza. Korábban is voltak idősebb partnerei, szóval ez nem szokatlan száma. Végre egy olyan férfival van együtt, aki neki és a kisfiának is nyugalmat és minden értelemben biztonságot tud nyújtani”

-idézte a lap a Star magazinból Zsófi egyik közeli barátjának nyilatkozatát, aki azt is hozzátette, hogy amennyiben Zsófi összeházasodik az üzletemberrel, ezesetben felhagy a televíziós munkáival és a visszavonul a közélettől.

kiemelt kép: Life Tv / RTL

 

Szabó Zsófi bikinis fotója felrobbantotta a netet!

 

/p>