Hirdetés 

Rubint Réka sok nő példaképe. Az alakraformok több helyszínen is teltházzal futnak hetente több alkalommal, emellett a vidéki fellépésein is mindig rengetegen várják a fitneszkirálynőt. 

Előkerültek Rubint Réka szexi képei, minden fotó csillagos ötös! – galéria

Rubint Rékát ezúttal Mira lánybúcsújára hívták meg, és a szervezők még arra is ügyeltek, hogy a menyasszony semmit se vegyen észre a meglepetésből, így egy fekete kapucnis lepelbe öltöztették Rékát. Az esemény egyik alkalmas pillanatában a fitneszlady vitte be a tortát Mirának, aki akimor meglátta Rékát, zokogásban tört ki, a karjaiba omlott és a meglepetéstől majdnem elájult.

Réka boldogan posztolta ki az eseményen készült videót.

Tegnap délután Révfülöpön jártam Mira lánybúcsúztatóján, ahol én voltam a meglepetés vendég. A csajok mindent, profin megszerveztek, hogy életre szóló örömöt tudjanak neki szerezni. Mira semmiről nem tudott… nézzétek a reakcióját, amikor a titokra, vagyis rám fény derült. Drága Mira! Boldog vagyok, hogy részese lehettem az örömödnek. Egy életen át tartó, egészséggel, boldogsággal, gyermekáldással teli végtelen Szerelmet kívánok Nektek!!!

– írta a videóhoz Rubint Réka.

A VIDEÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

kiemelt kép: TV2

Elájult a net népe, olyan fotót posztolt Schobert Lara! Rubint Réka azonnal kommentálta!

/p>