Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása minden napilapban és bulvárportálon prioritást élvez. Napról-napra jönnek az újabb és újabb információk a sztárpár válásával és Tóth Gabi új szerelmével, a Fricska Táncegyüttes tagjával kapcsolatban.

A net népe rájött, hogy miért válik Tóth Gabi és férje! – fotóval erősítették meg…

Azt tudni lehet, hogy Krausz Gábor magához vette közös kislányukat Hannarózát, Papp Máté Bence pedig odaköltözött Gabiék szerelmi fészkébe. Azt nem tudni, hogy a személyes találkozásaik alkalmával -amiből bizonyára nincsen túl sok a botrány kirobbanása óta- milyen a hangulat köztük, de most ez is ki fog derülni, mégpedig a nyilvánosság előtt.

Az énekesnő beharangozta, hogy ott lesz a Városligeti Mentőnapon szeptember másodikán és koncertet ad a Fricskával. Ami pedig a pikantériája lehet az események az az, hogy az előzetes információk szerint ott lesz Krausz Gábor is. A Redditen már találgatnak is a kommentelők, hogy vajon milyen lehet a válófélben lévő pár első nyilvános találkozása.

  • „Uuu, Krausz is kint lesz, nem?”
  •  

    „Nem úgy volt hogy ott Krausz főz, vagy valami ilyesmi? Lehet hogy még ez ilyen családi megkeresés volt.”

  • „Igen, tett ki róla videot kb. 2 hete épp a szakítós poszt után.”
  • „Pont ezen rugózok én is. Hiszen ő (is) zsűrizi a főzőversenyt. De el tudom képzelni, hogy vele lemondatják a megjelenést a lotyó miatt.”

-írták a kommentelők.

Már a Városligeti Mentőnapon is :'( #tothgabi
by u/AdIntrepid7088 in talk_hunfluencers

Az biztos, hogy az eseményen minden szem a sztárséfre, az énekesnőre és a táncos fiúra szegeződik majd.

kiemelt kép: TV2

A válás bejelentése után előkerültek Tóth Gabi vadító, szexi képei, a rajongók megvadultak! – fotók

/p>