Hirdetés 

Az ország egyik legnépszerűbb mulatós sztárját alábecsülték… Az esztári Lecsófesztiválon két színpad volt felállítva, egy nagyobb és egy kisebb. A szervezők Jollyt a kisebbikre hívták meg, azonban a mulatós sztár több ezres tömeget vonzott a színpad elé, így élő kordonnal kellett megvédeni az énekest – írta a Ripost. 

Így kezdődött a kapcsolat: Barbara nem tudta, hogy Jolly híres énekes

Jolly szerint a szervezők valószínűleg arra számítottak, hogy nem túl nagy közönség várható, de a mulatós sztár erre rácáfolt.

“A Lecsófesztiválon több színpad is volt, az én koncertemet pedig egy kisebb színpadra tervezték, ahol nem volt semmilyen kordon az előadó és a közönség között. Biztosan arra számítottak a szervezők, hogy 50-100 idős néni fog majd ücsörögni székeken. Hát nem így volt. Több mint kétezren gyűltek össze, köztük sok fiatallal!

– mondta a lap megkeresésére Jolly. A főszervezők azonnal átszervezték volna a koncertet a nagyszínapadra, azonban erre már nem volt lehetőség.

“Legalább félóra csúszás lett volna átvinni a hangtechnikát, a felszerelést. Ezt nem tehettem meg a közönségemmel, ráadásul aznapra volt egy másik bulim is leszervezve, ahová oda kellett érnem. Így maradt a kisszínpad: azt mondtam, itt kell megoldaniuk. “

-mesélte Jolly, akit a több ezres tömeg miatt élő kordonnal kellett védeni a koncert ideje alatt.

“A szervezők azonnal összecsődítettek vagy nyolc biztonsági őrt, akik élő sorfalat alkottak a színpad előtt. Szükség is volt erre, mert mielőtt kiálltam volna, többen fel is ugrottak a színpadra, pénzt dobáltak. A főszervezőnek kellett rendet parancsolni.”

-tette hozzá az énekes, aki szerint a mulatós stílust erősen alábecsülik.

„Azt hiszem, sokan alábecsülik a mulatós műfajt. Sajnos valóban felhígult a szakma, és vannak olyan előadók, akiknek csak idősekből áll a közönsége. Engem azonban idősek és fiatalok egyformán hallgatnak!”

-szögezte le Jolly, aki több alkalommal is említette már különböző interjúkban, hogy szívesen koncertezne kizárólag élőzenekarral.

Erősen gondolkozom rajta, hogy ezentúl ne vállaljak ilyen kisebb kaliberű, félplayback előadásokat. 

„Nagy zenekarral szeretnék fellépni, nívósabb fesztiválokon, mint például a Plázs. Miért ne férhetne meg egy neves rapper vagy rockzenekar mellett a mulatós is? Voltam már olyan fesztiválon, ahol Azahriah fellépése után a tömegek átjöttek az én koncertemre.”

-mondta az énekes.

kiemelt kép: Ripost

Mi történt? Elmarad Szuperák Barbi és Jolly esküvője!

 

/p>