Hirdetés 

Polgár Tünde és Polgár Árpád a YouTube-on nagysikerű videósorozatot gyártanak, amelyben hol a saját életükbe engednek bepillantást, hol csak egyszerűen sztoriznak a múltról, de olyan is gyakran előfordul, hogy utazási tippeket, vagy épp gazdasági tanácsokat adnak a követőknek.

Botrány: Ordítva zavarta haza a forgatásról Polgár Árpád Gáspár Evelint!

Hiába a csillogás és a gazdagság, bizony Polgárék is emberből vannak és nekik is vannak problémáik. Sokszor náluk is beüt egy-egy váratlan gond, amely lelkileg padlóra küldi őket és erről most Tünde nyíltan beszélt a kamera előtt is.

“Tudom, hogy azt szeretitek, ha csak a pozitívumokról beszélünk, olyan is lesz még, de most ha gondoljátok, akkor egy picit lelkizni fogunk. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy én hogyan dolgozom fel a sok-sok kudarcot, vagy a veszteségeket, amiket az élet hozott. Csak remélni tudom, hogy az én hibáimból képesek lesztek tanulni. A hajamnál fogva kezdem magam kihúzni a gödörből, vissza oda, ahol komfortosan érzem magam. Néha megér egy misét az is, hogy a tökéletesség mostanában mit is takart nálam? Rengeteg fagylaltot ettem, egyáltalán nem adtam magamra, és sokat sírtam!”

– mondta el könnyeivel küzködve Tünde, aki egyenesen kitért arra is, hogy ő sem tökéletes.

“Nem érdekelt, miben megyek az emberek közé, és az sem ha az emberek látják, hogy szarul vagyok. Mert igenis, én is szoktam szarul lenni, sőt, káromkodni is szoktam. Én sem vagyok tökéletes.”

-idézte a luxusfeleség szavait a Bors.

kiemelt kép: TV2

Így élnek a milliárdosok – Polgár Tündéék mindent megmutatnak

/p>