Hirdetés 

Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője fantasztikus formában van, az együttes pedig a második virágkorát éli. A látvány, a showelemek, a táncosok mellett nem lehet szó nélkül elmenni Szilvia ruhái mellett, amelyek nőiesek, egyediek és szemet gyönyörködtetően különlegesek.

Péter Szabó Szilvia vallomása: Ausztráliában takarítóként dolgozott egy fesztiválon! – videó

Péter Szabó Szilvia imádja a népi motívumokat, szívesen viseli a ruháin, ezek a fotók pedig nagy sikert aratnak a rajongóknál. Az is előfordult már a fotók alatt, hogy a rajongók egy része Tóth Gabi színpadi viseleteihez hasonlítják az énekesnő szettjeit.

“A Te hangod sokkal szebb, mint a Tóth Gabié és hogy hogy nem Te lettél az év hangja?🤔”

-hozta fel a témát az egyik rajongó elgondolkodva, de volt olyan kommentelő is, aki kiszúrta, hogy a ruha még a rádióban is téma volt.

“A Kossuth rádióban ma beszéltek erről a ruhádról. Most láthatom is, szép nagyon! Sokáig éltesse Isten Országunkat békében!”

-szólt hozzá az egyik rajongó az államalapítás ünnepét említve. A magyaros motívumok az igazi nemzeti érzelmű rajongók fantáziáját is megmozgatta.

“Áldjon békét bölcsességet hun nemzetnek meg több ezer évig.”

-írta a rajongó.

A fotók önmagukért beszélnek, nem véletlen, hogy imádják az énekesnőt, akinek hangja varázslatos, megjelenése és kisugárzása nagyon önazonos.

kiemelt kép: Facebook / Sugár Rita

Péter Szabó Szilviát minden fellépésére egy komplett stylist csapat kíséri

/p>