Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre rendesen felkavarta a bulvár hazai vizeit. Az énekesnő és a sztárséf bejelentése után csak úgy pörögtek az események. Másnap már kiderült, hogy Gabinak új párja van a Fricska Táncegyüttes tagjának, Papp Máté Bencének személyében, akivel kéz a kézben andalogtak Jászberény utcáin. Időközben Krausz Gábor magához vette a közös gyermeküket, Hannarózát, az énekesnő pedig elkezdett üzengetni a közösségi oldalán keresztül képekkel és idézetekkel, vagy épp dalokkal, később pedig a koncertjén szólt be az őt kritizáló „károgó varjúknak”. Krausz Gábor útriember módjára apró fricskákat nyomott az énekesnő orra alá, mindeközben pedig minden lesifotós Tóth Gabi lépteit figyelte itthon, vagy épp a horvát tengerparton.

Ennyi volt, Tóth Gabi végleg búcsúzik! „Elérkezett az idő…”

Az egyik paparazzo túl is lőtt a célon, amikor az énekesnőről a szentendrei házának kerítésére felmászva próbált meg fotókat készíteni. Ez úgy derült ki, hogy Tóth Gabi az Origon keresztül megüzente: jogi útra tereli az ügyet. A naphire.hu információi szerint okkal aggódhat, aki így próbált meg, vagy készített képeket az énekesnőről.

“Bár a Büntető Törvénykönyvben a vonatkozó tényállás nem kifejezetten az ilyen esetekre van konstruálva, azonban a fotós cselekménye akár alkalmas lehet a tiltott adatszerzés bűncselekményének megvalósítására, mivel a lakásban történtek technikai eszközzel való rögzítésére került sor”

-mondta a portál kérdésere dr. Magyar György sztárügyvéd, aki hozzátette, hogy akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat a fotós, nem is beszélve a jelentős, akár milliós sérelemdíjról, amit polgári peres úton nyerhet meg az énekesnő.

„Természetesen rendőrségi feljelentés alapján indul az eljárás, tekintettel arra, hogy közvádra üldözendő bűncselekményről van szó, ami nem magánvádas. Így a hatóság dönti el, hogy elrendeli-e a nyomozást.”

-mondta el dr. Magyar György. A naphire.hu feltette a kérdést az illetékes nyomozóhatóságnak, hogy hol áll az énekesnő ügye, amelyre az a válasz érkezett, hogy

a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz augusztus 29-ig nem érkezett feljelentés az ügyben. 

kiemelt kép: Bors

Kamerák előtt omlott össze Tóth Gabi! A házasságáról beszélt… – videó

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading