Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása és annak botrányos körülményei lázban tartják az országot. Krausz Gábor igazi úriember módjára reagálja le a történéseket és látszik, hogy csakis kislányuk, Hannaróza érdekeit tartja szem előtt. Mindemellett persze azért finoman igyekszik néha elégtétel venni exén.

A net népe rájött, hogy miért válik Tóth Gabi és férje! – fotóval erősítették meg…

A napokban például Tóth Vera esküvőjén játszotta el Tóth Gabi “szívosztós” játékát és az egyik esküvői fotóhoz négyen fehér, hárman piros szívet kaptak. Mondanunk sem kell, hogy Gabi nem volt a “piros szívesek” táborában…

Most újabb fricskát adhat az énekesnőnek a sztárséf, ugyanis a Blikk informátora elárulta, hogy Krausz már a Dancing with the Stars új évadáról tárgyal a csatornával. Ha egy táncos műsorban tűnne fel egy profi táncos mellett, az igencsak pikáns történet lenne azután, hogy Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes fiatal tagjába szeretett bele és dobta el miatta a férjét. 

“Egyre valószínűbb, hogy Krausz Gábor a Dancing with the Stars egyik versenyzője lesz: szóban már meg is egyeztek, de persze, csak akkor lesz biztos a szereplése, amikor megszárad a tinta a szerződésén. Az viszont biztos, hogy ennél elegánsabb visszavágást nem is lehetne elképzelni.”

– árulta el a Blikk informátora, aki hozzátette, hogy Krausz Gábor nem szeretne “Tóth Gabi exe” lenni, önállóan szeretné bizonyítani, hogy a saját szakmai területén profi és az egyéb lehetőségeket is maximálisan ki tudja használni. Mindezt persze lehetőleg botrányok nélkül.

“Gábor egyébként arra is vágyik, hogy elhatárolódjon a „Tóth Gabi exe” szerepkörtől, s szeretné megmutatni, hogy ő egyedül is képes igazán nagy teljesítményre – magyarázta az informátor, aki szerint az sem utolsó szempont, hogy a szereplésért jelentős gázsi jár, ami kifejezetten jól jönne az új életet kezdő séfnek.”

-mondta az informátor. A lap megkereste a csatornát is, a kommunikációs osztály egyelőre nem nyilatkozik a versenyzők névsoráról, azonban nem cáfolta azt, hogy Krausz Gáborral tárgyalásban lennének.

kiemelt kép: TV2

Kínos titok derült Ki Tóth Gabi és új szerelme kapcsolatáról…

/p>