Hirdetés 

A menopauza. Ezt a szót sokan csak suttogva merik kimondani. Hőhullámok, álmatlan éjszakák, és igen, melltartók, amelyek hirtelen nem passzolnak. Változik a tested, és ezzel együtt az is, amiben a legkényelmesebben érzed magad.

Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet a tökéletes melltartóért és fehérneműért, maradj velünk és segítünk eligazodni a változókor viharában!

A változókor valósága

A változókor a nők életének egy természetes része. Bár a tünetek változatosak lehetnek, a menopauza egy dologban biztos: hatással van a mellekre. Az évek során egyre puhábbá válhatnak, megváltozhat a méretük, és néha úgy érezhetjük, mintha tizenkét évesen lennénk újra, amikor is szinte minden hónapban változott a melltartó méretünk.

Mire figyeljünk a melltartó választásánál a változókorban?

Ebben az időszakban a kényelem a kulcs! Azok a merevítős vagy szivacsos melltartók, amelyek eddig tökéletesen passzoltak, most kényelmetlenek lehetnek. Az olyan kis részletek, mint egy varrás, egy csipkézés vagy egy merevítő, amit évekig nem vettünk észre, most váratlanul kényelmetlenséget okozhatnak. Mutatjuk, milyen melltartókat válasz a melltartó webshopban.

Merevítő nélküli melltartók

A merevítő nélküli melltartók kényelmes alternatívát kínálnak a merevítős modellekkel szemben. Lágyak, kényelmesek, és mégis tartják a melleket. Ezek közül néhány fazon elől kapcsos, ami praktikus lehet azoknak, akiknek gondjuk van a hátsó kapcsokkal. A minőség különösen fontos ennél a típusnál, mert csak a megfelel alapanyagok és varrási minőség képes biztosítani a megfelelően illeszkedő végeredményt.

Szivacs nélküli melltartók

A szivacs nélküli melltartók kiváló választásnak bizonyulhatnak azok számára, akik nagyobb mellekkel rendelkeznek, és nem szeretnék hangsúlyozni a mellüket, hanem inkább a stabil tartása és kényelemre vágynak.

Varrás nélküli melltartók

A varrás nélküli melltartók puha kialakításukkal és egyszerűségükkel kényelmes viseletet biztosítanak a változókor idején. Aki mégis szereti a merevítős melltartókat, annak ez a változat ideális választás lehet, különösen, ha a bőre érzékenyebbé vált a változókorban.

Nem árt a hálóinget is lecserélni

Ebben az életszakaszban a kényelem és a funkcionalitás a ruházatban különösen fontossá válik. Sok hölgy tapasztalja, hogy az éjszakai verejtékezés és a hőhullámok miatt a műszálas, szexisebb hálóingek nem kínálnak elegendő kényelmet és szellőzést.

Ugyanakkor minden nő méltán vágyik arra, hogy még mindig vonzó és nőies legyen, akár hálóingben is. A pamut az ideális választás ebben az időszakban. Természetes anyagként nemcsak kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek az éjszakai izzadás kezelésében, de kiválóan alkalmazkodik a testhez is, biztosítva a tökéletes kényelmet. Ráadásul ma már számtalan dizájner és gyártó kínál divatos, nőies pamut hálóingeket, amelyekben minden nő úgy érezheti magát, mint egy igazi dáma.

Legyen szó romantikus, csipkés részletekről vagy könnyed, virágos mintákról, a pamut hálóingek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusának legmegfelelőbb darabot. Így nem kell lemondani a nőiességről a kényelemért cserébe.

A változókor nem könnyű időszak, de a megfelelő melltartóval sokkal kényelmesebbé tehető. Hallgass a testedre, és válassz olyan melltartót, fehérneműt amely a legkényelmesebb érzetet nyújtja. Ne feledd, ebben az időszakban a lényeg a kényelem és a megfelelő szellőzés biztosítása.

Néha pedig az a legjobb, ha elengeded a régi szokásokat, és nyitott vagy az új lehetőségekre. És bármi is történjék, emlékezz arra, hogy nem vagy egyedül ezen az úton. Sok nő megtapasztalja ugyanezeket a változásokat, és sokan megtalálták már a tökéletes fehérneműt ebben az új életszakaszban. Ha neked még nem sikerült, csak tarts ki! A tökéletes darab ott vár rád.

salala.hu

kiemelt kép: salala.hu

Korda György is elmondta a véleményét Tóth Gabi körüli cirkuszról, nem tartotta magában…

/p>