Hirdetés 

Már több, mint két hete van porondon Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. A közvélemény megbotránkoztatta, hogy mint kiderült, Tóth Gabi már tavaly év végén románcba kezdhetett a Fricska Táncegyüttes tagjával, az pedig csak hab volt a tortán, hogy a válás tényének bejelentése napján elköltöző Krausz Gábor ágyába már szinte aznap be is feküdt a táncos az énekesnő mellé. 

A net népe rájött, hogy miért válik Tóth Gabi és férje! – fotóval erősítették meg…

A net népének egyöntetű véleménye van az énekesnőről, ezt pedig nem tompította az sem, amikor Tóth Gabi nyilvánosan üzent a “károgó varjaknak”, illetve hirdette a szabad szerelem eszméjét úgy, hogy egészen addig a mélykeresztény, családcentrikus és monogám házasság legmélyebb bugyraiból posztolt a blogjában. A celebek, közszereplők egy része is kimondta a véleményét, most pedig Korda György is megszólalt. Tény, hogy a Bors nem egyenesen Tóth Gabira kérdezett rá a celebválásokkal kapcsolatban, de az énekes érezte, hogy ez a kérdés jelenleg pont a Tóth – Krausz hásaspár válása miatt aktuális. Ki is mondta, amit gondol:

„Miután két egyforma ember sincs, így minden házasság is más és más. Talán a felgyorsult világunk miatt van ennyi válás, én még abból a fajtából való vagyok, aki azt gondolja, megéri a dolgokra időt szánni, mert sokszor javíthatók.”

-idézte a 168.hu a Borsnak adott interjúból a legenda szavait, aki ki is fejtette a saját házasságából hozott ellenpéldát:

„Ritka az ilyen kapcsolat, mint a miénk. Leéltük az életünket együtt, így nálunk már nincs olyan, hogy »én«, csak »mi« van. A házasságuk alapja a szerelem, a feltétlen szeretet, a harmónia és a barátság. Az a helyzet, hogy minket baltával sem lehetne egymástól elválasztani!”

-mondta Korda.

kiemelt kép: TV2

Kamerák előtt omlott össze Tóth Gabi! A házasságáról beszélt… – videó

 

/p>