Hirdetés 

Einwiller Gregor, akit az ország előbb a magyar Ken babaként, majd később VV Gregként ismerhetett meg, néhány hónapja a lelki válságáról és depressziójáról beszélt. Elmondta, hogy a 8 és fél éves kapcsolatának vége lett és arról is beszélt, hogy mlyen súlyos lelki sebeket okozott neki a toxikus párkapcsolat. Most döbbenetes részletekkel állt elő Lakatos Levente podcastjében, a Levente Klubjában.

Borzalmasan néz ki VV Greg! Az egykori valóságshow-sztár komoly problémákkal küzd

A magyar Ken baba elmesélte, hogyan élte meg a ValóVilágba való beköltözését. A műsorban arról beszélt, hogy a beköltözés előtti öt napban a külvilágtól elzárva minden játékos egy lakásban tölti az időt. A lakásba költözés előtti este azonban párja bejelentette, hogy nem fogja bírni végigcsinálni vele ezt az időszakot.

“Soha nem felejtem el azt a 30-át, amikor elvittek a hotelbe, ahol a műsorkezdés előtti öt napra elzártak minket a világtól. Előző este a párom elém állt és közölte, hogy nem fogja tudni végig csinálni velem ezt az egészet. Azt mondta, hogy nem tudja majd kezelni, hogy ismertebb leszek az akkori állapotnál is. Azt hiszem, egyfajta féltékenységi reakció volt ez a részéről…” 

– mondta el Lakatos Leventének VV Greg, aki ekkor eldöntötte: nem vállalja a beköltözést.

Ahogy mondta, azonnal elkezdett zokogni, mert nem akarta elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Nem értette, hogy lehet ilyet vele tenni az exe, hiszen előre mindent átbeszéltek, hogy mi fog történni. Ott állt a bepakolt bőröndökkel, majd reggel jött érte a transzfer. Greg közölte, hogy nem érdekli a tízmilliós kötbér, de ő nem hajlandó beköltözni a villába.

“Végül a párom hazament, majd felhívott, hogy ő csak bepánikolt, és nem is gondolta komolyan azt, amit mondott. Arra kért, hogy menjek be a játéka. De én akkor már nem akartam a játékkal vacakolni és kockára tenni a kapcsolatunkat. Jött értem reggel az autó és elkezdődött egy botrányos jelenet. Ő berakta a cuccaimat a kocsiba, én kipakoltam onnan, és ezt játszottuk egy darabig, miközben én hangosan zokogtam. Már az összes szomszéd kint állt, mert azt hitték, hogy megtámadtak. Végül konkrétan erőszakkal vittek el a beköltözésre”

-idézte a Blikk a híresség szavait a műsorból.

kiemelt kép: RTL

Komoly szabályokat betartva lehet belépni a rendezvényre, ahol Tóth Gabi is fellép!

 

/p>