Hirdetés 

Amint azt megírtuk, Tóth Gabi és a Fricska is fellép az oroszlányi Bányász- és Villamos Napokon, mégpedig a rendezvény záróakkordjaként. A szervezők most a Facebook oldalukon közzé tették azokat a szabályokat, amelyeket minden belépő vendégnek be kell tartania. Ez pedig közfelháborodást váltott ki.

Döbbenetes: Tóth Gabi kimondta Krausz Gáborról! „Bizonyos értelemben egy ogre…”

Népharag zúdult az oroszlányi Bányász- és Villamos Napok szervezőire, miután a napokban meghírdették, hogy milyen szigorú szabályokat vezetnek be a rendezvényen. A kommentelők ugyanis nem kímélték őket.

“Mondja már meg valaki a szervezőknek, hogy ez csak egy bányásznap!! Egy rendezvény, nem a pápa látogatása!” 

-írta az egyik kommentelő, amire rákontrázott egy másik:

„Micsoda óvintézkedések. A világsztároknál nincs ennyi tilalom

-olvasható a felháborodott komment.

Tóth Gabi és a Fricskák zárják a koncerteket. Van még kérdés?” 

-írta valaki, akihez többen is csatlakoztak, miszerint az énekesnő miatt hozták a szigorú intézkedéseket.

A szervezők -feltehetően a nyomás hatására- visszavonták a szabályokat és erről tájékoztatták is a közönséget – szúrta ki a Blikk.

„Egyeztetve a biztonsági személyzettel és a főszervezőkkel (Oroszlány Város Önkormányzatával) – a vasárnapi családi napra – kérésünkre az alábbiakban jutottunk egyességre: nem lesz kötelező a karszalag felvétele. A biztonsági szolgálat e-nélkül is tudja ellenőrizni a megengedett létszámot. Természetesen megengedett a 0.5 literes műanyag palackos üdítő, víz behozatala. Csak azok a korlátozó intézkedések lesznek érvényben, amelyek valóban a személyi- és vagyon védelmet szolgálják. A hatóságok által – 1000 fő – felett meghatározott biztonsági intézkedésről a biztonsági személyzet és a szervezők folyamatosan (szükség szerint) tájékoztatást adnak a helyszínen is” 

– olvasható a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház Facebook-oldalán.

kiemelt kép: Instagram

Politikus szólt be keményen Tóth Gabinak! „Népszerűsége a Sógorok és Bunyós Pityu közé esik”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading