Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre megrendítette az országot. Jó ideje nincs nap, hogy ne történne valami, aminek köze lenne a sztárpárhoz, de legalábbis az énekesnőhöz. 

A válás bejelentése után előkerültek Tóth Gabi vadító, szexi képei, a rajongók megvadultak! – fotók

A válás bejelentése előtt nem sokkal búcsúzott el a család.hu odalon írt blogjától Tóth Gabi, ahol hosszú időn keresztül, osztotta meg élményeit az anyaságról, a családról és adott tanácsot más családoknak, vagy épp motiválta nőtársait. Az is tény, hogy Gabi decemberben ismerte meg a Fricska Táncegyüttes tagjait, akik közül Papp Máté Bencével esett szerelembe az énekesnő. Az pedig, hogy esetleg már előtte is problémák lehettek a házasságával, azt sak sejteni lehet különböző riportokból és elszólt mondatokból. Mindenesetre szeptemberben ezt írta a blogban Tóth Gabi Krausz Gáborról: 

„Az én Krauszom első ránézésre egy mufurc… Második ránézésre is… De aki elég türelmes és van kedve, ideje kivárni, hogy megnyíljon, az rájöhet, hogy ő valójában olyan, mint Shrek. Na jó, nem zöld, és nem is csúnya, de bizonyos értelemben egy ogre. Viszont akit beenged a „mocsarába”, az biztonságban van, és azért mindent megtesz” 

-idézte a Kiskegyed az énekesnőt, aki elmesélt egy olyan történetet is, amikor aggodalom marta a szívét.

“Az út első felében azért még bőgtem és ostoroztam magam, hogy otthagytam a beteg gyerekemet. Azon agyaltam, hogy Gábor vajon tényleg gondját tudja-e viselni egyedül Hanninak. Mi van, ha rossz gyógyszert ad be? Vagy jót, de túl sokat… vagy nem eleget? Ha nem tudja megnyugtatni? Aztán láttam magam előtt, ahogy mondja, hogy nyugodjak meg. Felidéztem a tekintetét, ami azt sugallta, hogy ő ezért a gyerekért tűzbe megy, ha kell és az élete árán is megóvja minden bajtól. És akkor elengedtem az aggódást, az önmarcangolást, a félelmet attól, hogy pótolható vagyok.”

-írta le az énekesnő.

kiemelt kép. TV2

A net népe rájött, hogy miért válik Tóth Gabi és férje! – fotóval erősítették meg…

/p>