Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról többen is elmondták már a vélemlnyüket az ismert hazai hírességek közül. A kommentszekciók hangosak a véleményektől, most azonban a válás okáról is megszólalt egy nagyon közeli ismerős.

Kínos titok derült Ki Tóth Gabi és új szerelme kapcsolatáról…

Voltak már előjelei annak, hogy nem minden tökéletes az énekesnő és a sztárséf házasságában. Ezt mutatták a közösségi oldalakon talált apró jelek, valamint jópár nyilatkozat is az elmúlt évból. Most a pár egy közeli ismerőse mindezt megerősítette, úgy döntött, nem hallgat tovább:

"Csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta" 

-idézte az informátor szavait a Blikk.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi besokallt a kritikus hangoktól? Már nem engedi kommentelni a fotóit

/p>