Hirdetés 

Az egykori szépségkirálynő és a rapcsászár szinte minden nap posztolnak a közösségi oldalaikra, amely fotók között gyakran láthatóak Kulcsár Edina és G.w.M gyermekei is. Azonban a közös kislányuk, Amara egyszer sem látható a fotókon. A rajongók aggodalma fokozódik – szúrta ki a Bors.

Hoppá! Több, mint 100 millió forintot keresett tavaly Kulcsár Edina

Ha valakikről, akkor Kulcsár Edináról és Varga Márkról nem mondható el, hogy ritkán adnak magukról életjelet. A követők és sokszor a kritikusaik is gyakran vádolják őket azzal, hogy túlzottan szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és többen azt is megjegyzik, hogy túl sok fotót posztolnak gyermekeikről. Ami tutifix: egyikük sem az a típus, aki magába zárkózva szerelmes vagy épp bánatos: ha szerelmesek, mindenkinek látnia kell, ha pedig nehézségeik támadnak, akkor azt az egész országgal megosztják. Ha szomorúak, mindenkinek velük kell sírni, az örömükben pedig mindenki nevessen velük. Kulcsár Edina már az előző házasságában is ilyen volt. Mindennap bizonygatta szerelmét Csutival, mígnem egy nap botrányos hír érkezett: elválnak. A gyönyörű modell azonban nem sokáig gyászolta a kapcsolatot, mert hamarosan megérkezett a mindent elsöprő szerelem G.w.M-mel.

De mi a helyzet közös gyermekükkel, Amarával?

– tette fel a költői kérdést a napilap.

Ámbár a rengeteg vita hatására Kulcsár Edina az elmúlt időkben a megszokotthoz képest némiképpen visszafogta a gyerekeiről való posztolást, azért még így is gyakran mutatja meg gyermekeit. G.w.M pedig úgyszintén. Az előző házasságából született gyerekeket igen gyakran mutogatja, és igen sok poszt születik velük. De mi a helyzet a közös gyermekükkel, Amarával?

kiemelt kép: TV2

 

Ejha! Bikiniben mutatta meg bomba testét Kulcsár Edina

/p>