Hirdetés 

Galambos Lajcsit jogerősen 3 év és 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság közműlopás és vesztegetés miatt. A zenész már a börtönbe vonulását is halasztotta a raomló egészségügyi állapota miatt.

Baj van! Összeomlott lelkileg a nagybeteg Galambos Lajcsi!

nemrég dr. Csontos Zsolt, a mulatós sztár ügyvédje benyújtotta a kérelmet az otthonápolásra, amelyre válaszként megérkezett a végzés – írta meg a Blikk.

“A döntés lényege az volt, hogy mivel a büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak azt a felvetést, hogy ügyfelem részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben a mindennapi életvitele során, a bíróság arra az álláspontra helyezkedett, hogy elfogadja a bv orvosának ajánlását.”

-mondta az ügyvéd, aki szerint még szakértői vizsgálatot sem rendeltek el annak ellenére, hogy védence továbbra is szinte csak folyékony halmazállapotú táplálékot tud bevinni a szervezetébe, mint például a leves, a pörkölt szaftja, vagy a tea.

“Egyre csak fogy és fogy, ráadásul már olyan gyomorfájdalmak gyötrik, hogy rendszeres látogatója a börtönorvosnak. Elismerem: a bv a saját keretei közt minden tőle telhetőt megtesz, hogy ügyfelem a szükséges egészségügyi ellátást megkapja, ugyanakkor Lajcsinak van olyan krónikus betegsége is, amelynek a műtéti kezelése a büntetés-végrehajtás keretei között nem oldható meg.”

-mondta az ügyvéd, aki nem tud fellebbezni a jogerőre emelkedett végzés ellen, azonban amint szükséges lesz, azonnal beadja az újabb kérelmet. 

kiemelt kép: Smagpictures

Dalban követelik Galambos Lajcsi azonnali szabadon bocsátását! – videó

 

/p>