Hirdetés 

Schobert Norbert és Rubint Réka idősebb fia, Norbi nem elképzelhetetlen, hogy komoly modell karrier előtt áll. A fiú most mindenesetre kipróbálta magát modellként. A Farm VIP bajnokát, aki az RTL Sztárbox című showjában is ringbe száll majd, egy népszerű ruhamárka kért fel arra, hogy szombaton a Budapest Central European Fashion Week-en mutassa be legújabb férfikollekciójukat.

Schobert Norbika: Híres családba születni előny! – videó

A kifutón pedig nem is akárkivel, Liptai Claudia és Gesztesi Károly profi modell lányával, Gesztesi Pankával az oldalán vonult – írta a Blikk.

Azt mondani sem kell, hogy a két fiatal híresség nagyon népszerű volt a bemutatón. Liptai Claudia és a 2020-ban elhunyt Gesztesi Károly közös lánya már egy ideje modellkedik, így sokat tudott segíteni a Schobert-birodalom trónörökösének, akinek a fotó alapján jól áll a modellkedés is.

“Pénteken kaptam egy ajánlatot, hogy nagyon örülnének, hogy vasárnap modellként bemutatnám a márka első férfi kollekcióját, méghozzá Pankával. Elgondolkodtam rajta, voltak bennem kétségek, hiszen még korábban sosem csináltam ilyet, de anya végül meggyőzött arról, hogy vállaljam el, jó kaland lesz és megismerhetek új embereket. Igaza lett, mert nagyon élveztem és egyáltalán nem görcsöltem rá.”

-mondta a lapnak Norbi, akinek nagy segítség volt Gesztesi Panka.

“Pankával nagyon jóban voltunk eddig is, és örülök, hogy ott volt mellettem, mert van már ebben rutinja. Rendes volt, végig bíztatott bár amúgy nem izgultam.”

-tette hozzá a fiatal híresség.


Gesztesi Panka és Schobert Norbi Jr. (Fotó: Sugarbird)

kiemelt kép: Instagram

Példakép lett Schobert Norbika! – videó

/p>