Hirdetés 

Fehér Holló nevét a Farm VIP második évadának győzteseként ismerte meg az ország. A népszerű zenész  – producer előszeretettel fogalmaz meg kritikát másokkal szemben, de nem rejti véka alá azt sem, hogy éppen melyik televíziós showban szerepelne szívesen – írta a Ripost.

Farm VIP: Jolly tagadja a szexjelenetet és nagyot csalódott Schmuck Andorban

Nem is olyan régen beszólt Horányi Julinak, aki sérelmezte, hogy a női előadók kevesebb lehetőséget kapnak, mint a férfiak. Akkor Holló azt javasolta a közösségi oldalán, hogy “minden férfi zenészt operáljunk át nővé.” Ezután azoknak a sztároknak szólt be, akik vetítés előtti filmpremierekre járnak.

Srácok, amúgy mit kell tennem ahhoz, hogy engem is hívjanak ilyen premier előtti filmvetítésekre? Mert mindig nézem, hogy ilyen semmitmondó interjúkat adnak az ilyen B-kategóriás celebek. Ha legalább megnéznék egy filmet és megkérdeznek róla, akkor valami értelmeset is mondanék róluk! Valami rendes kritikát! Nem így: ”hát… tetszett, egész jó volt.” Meg ilyeneket csinálnak és Brahh” 

– mondta akkor a fiatal producer, aki most arról írt a közösségi oldalán, hogy szívesen szerepelt volna a Dancing with the Stars műsorában, azonban a csatorna ebbe a formátumba sem hívta meg.

“Mivel megint nem hívtak a Dancing with the Stars-ba, pedig egész nyáron posztolom a movejaimat, reposztolom a sorozat végén miből maradtok ki ismét TV2 … hátha jövőre. Ugyan itt a sztáros beöltözős dolgot is adnám.”

– írta a közösségi oldalán a fiatalok kedvence.

kiemelt kép: Instagram

Borzalmas: Forgatás közben kapott sztrókot a népszerű magyar énekesnő

/p>