Hirdetés 

Veréb Tamás vitathatatlanul az egyik legtehetségesebb hazai színész – énekes, így nemcsak a szakma, hanem a közönsége is ad a véleményére. A művész most ki is fejette azt azzal kapcsolatban, ami jelenleg a hazai könnyűzenei szakmában folyik. Külön kitért a tehetségkutató műsorok zsűritagjaira is, amelyek szerinte -persze tiszteletet adva a kivételnek- vállalhatatlanok.

Válása óta üzenetekkel bombázzák a nők a jóképű magyar énekest

A hosszú és terjedelmes, ám végig velős posztot teljes terjedelmében közöljük.

„Elegem van! Azért sem hagyom magam eltaposni! Ez most hosszú lesz, és nem fogom visszafogni magam, szóval elnézést a nyelvezetért.

Elegem van, hogy mindig magamban keresem a hibát, hiába, amióta az eszemet tudom, kurva keményen dolgozom azért, hogy helyem legyen a színpadon. Mindenem erre tettem fel, és túl sok mindent áldoztam már fel ahhoz, hogy szó nélkül átengedjem ezt a helyet azoknak, akik nem érdemlik meg. Mégis napról napra azt látom, hogy azoknak van tele a naptár (tisztelet a kivételnek), akik mindezt tehetség, rátermettség és alázat nélkül teszik. Kurvára elegem van abból, hogy látom, sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, a MINŐSÉG!! Gyerekek, hát kik ülnek zsűriszékekben és kik vannak minden műsorban? Itt is tisztelet a kivételnek. Tényleg ilyen világot szeretnétek?

Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy ‘hát erre van igény’. Hát, persze! Köpjön fel és álljon alá az a ‘szakember’, aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat! Ha már szakma, egyszerűen meguntam, hogy mindig várok valakire. Miközben a rádió nem játszik semmit. Ugyanazok a dalok mennek körbe körbe. Nekem egy 7 éves dalom játszák le néha, az újat mosolyogva meghallgatják, majd elteszik a fiókba. A legőszintébben mondom, hogy még csak irigy sem vagyok mások sikerére! Drukkolok mindenkinek, sokszor még annak is, akit én magam nem szeretek igazán. Ez egy szubjektív szakma. Higgyétek el, én sajnálom a legjobban, de egyszerűen ki kell adnom magamból, és nekem fontos, hogy tudjátok, mi zajlik bennem minden nap. Mindenki küzd az életben maradásért, a maradék ‘reflektorfényért’, tudom. De ha nem beszélünk róla, ha nincs összefogás, semmi sem fog változni.

Én hiszem, hogy van még az a közönség, akinek érdemes minőséget csinálni. Azt is tudom, hogy amíg egyetlen ember is kíváncsi lesz a koncertemre, én ott leszek. Tudom, lesz aki majd azt mondja, hisztizem. Jönnek majd a verebes kommentek, de leszarom! Ők vegyék úgy, nem szóltam. De borzasztóan szomorú vagyok, hogy merre tart a világ. Na, megvolt a dráma, jöhetnek a lájkok!” 

– írta posztjában Veréb Tamás.

kiemelt kép: TV2

Ennyi volt: hét év után válik Veréb Tamás

/p>