Hirdetés 

Egy hónappal ezelőtt derült égből villámcsapásként érte az országot a hír, hogy a mintacsalád széthullik, Tóth Gabi és Krausz Gábor válni fognak. ha mindez nem lett volna épp elég, akkor mindezt még tetézte annak ténye, hogy a házasság végének egy harmadik fél volt az oka. Tóth Gabi nem tudott parancsolni az érzéseinek és beleszeretett a Fricska egyik tagjába. Papp Máté Bencébe.

Kamerák előtt omlott össze Tóth Gabi! A házasságáról beszélt… – videó

Most kiderült, hogy augusztusban még megpróbálta rendbehozni a kapcsolatát a sztárpár, de sajnos ez nem sikerült. A Blikk információja szerint Tóth Gabi elmondta a félrelépését férjének, ő pedig szemet is hunyt volna efelett, azonban gyorsan kiderült az is, hogy ez nem csak “egy hiba volt.”

“Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett”

-mondta Krausz Gábor egyik közeli ismerőse a lapnak, aki hozzátette, hogy Krausz azt hitte, hogy felesége félrelépése a múlté. Mint kiderült, nem volt az…

kiemelt kép: TV2

Nem bírta visszatartani: Könnyekben tört ki Tóth Gabi! – videó

 

/p>