Hirdetés 

A mulatós királynő Suzy a Star magazinnak adott mélyinterjút, amelyben kislányáról, a jelenlegi életéről és a közösségi médiában tapasztalható passzivitásáról is beszélt.

Hoppá! Suzy úgy megy a fellépéseire, mint Jennifer Lopez! – fotó

A hangos válásukat Jollyval csendesebb időszak követte, a magazin szerint a mai napig tőlük hangos a sajtó, de Suzy ezt másként érzi.

“Nem érzem úgy, hogy tőlünk lenne hangos a sajtó, a volt férjem is és én is igyekszünk távol maradni a figyelő tekintetekről és próbálunk nem okozni olyan helyzeteket, amelyekből híreket lehet kreálni.”

-mondta Suzy, aki frögtön rátért a social médiáról alkotott véleményére:

“A közösségi médiában is ezért vagyok kicsit passzív, mert manapság már egy Insta sztoriból is cikkek születnek, én pedig nem szeretnék cirkuszi bohóc lenni. Én énekelni szeretnék, ez a hivatásom, a közönség szeretete éltet és azt hiszem, őket a dalaimat és a koncertjeim hangulatát többre értékelik, mint a hangos szalagcímeket velem kapcsolatban.”

-mondta a mulatós királynő, aki hozzátette, hogy Jollyval kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.

“Jollyval amúgy teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, amit szükséges megbeszélünk, de elváltunk és neki is saját élete van az új párjával, ahogyan nekem is megvan a saját privát szférám, amelyről egyelőre többet nem szeretnék mondani. “

-mondta sejtelmesen Suzy, aki hozzátette, hogy azért nem beszél a magánéletéről, mert babonás. Az új párkapcsolatáshoz persze minden bizonnyal lenne pár szava a kislányának Zsuzsikának is. Az énekesnő elmondta, hogy szerencsés anyuka, mert nincsen különösebb gondja a kamaszodó gyermekével.

“Az időbeosztásom heti tervezésében a prioritás Zsuzsikáé, már amennyire ezt ő is igényli. Bizony már kész felnőtt nő és ámbár a legjobb barátnője is igyekszem lenni, de mégis kezd kialakulni a saját kis élete. Öröm ez számomra és egyben szívszorító is, mert nekem legbelül ő még mindig az én icipici kislányom, aki születésekor volt. Ami a kamaszkorát illeti, nem mondhatom, hogy nehéz dolgom van, de az sem igaz, hogy könnyű. Valahol a kettő között van az igazság, néha vannak súrlódások, de mindenben meg tudjuk találni a közös nevezőt. Azt hiszem szerencsés anyuka vagyok, mert tényleg csodálatos gyermekem van.”

kiemelt kép: Reflektoronline

Ritka pillanat: Suzy a nyilvánosság előtt is megmutatta kisfiát! – fotó

/p>