Hirdetés 

Vitray Tamás betöltötte a 90. életévét, de kirobbanó formában van és még a szerelem is újra rátalált. A legendás tévés arról beszélt, hogy párja külföldön dolgozik, így be kellett vállalniuk a távkapcsolatot.

Vitray Tamás kimondta: „Mindig van, akinek jó a dumája, de ez önmagában nem tehetség”

A Blikk azt írja, hogy Vitray most először részletesen beszélt a magánéletéről az ATV Húzós című podcastjában, amelyet péntek estétől lehet látni a YouTube-csatornájukon.

Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell.

– mondta Vitray az adásban, majd elárulta, hogy távkapcsolatban élnek, mert párját Svájchoz köti a munkája. Ám ennek ellenére szoktak találkozni, amikor idejük engedi, általában a nő utazik Vitrayhoz.

“Ő filmeket készít, külföldön él jószerével, de sokat van itt, érthetően, és én is voltam nála.”

– mondta a Kossuth-díjas újságíró, aki a YouTube-on fog visszatérni a “Vitrayék” című műsorral, amelyet fiaival készít majd.

kiemelt kép: YouTube

90 évesen talált rá újra a szerelem Vitray Tamásra!

 

 

/p>